Kategoriler
Proje Haberleri

Fabay Adabükü Evleri ödeme seçenekleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Fabay İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Fabay Adabükü Evleri konut projesi, toplam 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesi toplam 143 adet daire ve villadan meydana geliyor. Projede 1+1 teras katı ve bahçe katı, 2+1 teras ve bahçe katı, 3+1 bahçe dubleks daireler ve 4+1 tripleks tipte kendine ait kapalı garajı ve sonsuzluk havuzuna sahip ikiz ve tam müstakil villalar bulunuyor.

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 59-69 metrekare, 2+1 daireler 84 metrekare, 3+1 dubleks daireler 125 metrekare, 4+1 ve 3 katlı villa alanları ise 179 metrekare büyüklüğe sahip durumdalar.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Fabay Adabükü Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki birimlerin fiyatları, 157 bin euro ila 631 bin euro arasında değişiyor. Satılık 30 adet konutun kaldığı projede, inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapabilmek ve ipotek kredisi programından yararlanabilmek mümkün.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Fabay Adabükü Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, market, güvenlik, kameralı güvenlik, voleybol sahası, plaj, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, güneşlenme terası ve amfi tiyatro gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Hidroforlu ve jeneratörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Ebeveyn banyolu konut projesinde, teras ve balkon da bulunuyor. Projede yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, denize sıfır konumda inşa ediliyor. Bodrum-Milas Uluslararası Havalimanı’na 10 dakika, Bodrum şehir merkezine ise 17 dakika uzaklıkta yer alan Fabay Adabükü Evleri konut projesi, Adabükü mevkii Bodrum/Muğla adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 444 96 31 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.