Kategoriler
Proje Haberleri

Farilya Karasu yüzde 30 peşinatlı satışlar

Farilya Karasu konut projesi lüks ve kaliteli yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje MN Karasu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan tek blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

MN Karasu İnşaat güvencesiyle tasarlanan projede 3 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekare olmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 117 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar özel zemin ile yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede ebeveyn banyosu dahil 2 adet banyo yer almaktadır. Tüm daireler balkon alanlarına sahiptir.

Farilya Karasu konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Kabakoz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje pek çok lokasyona yakın konumda yer almaktadır. Üstelik çevresinde ibadethane, alışveriş merkezleri ve okullar bölgesi gibi ihtiyaç duyulan alanlar yer almaktadır.

Farilya Karasu fiyatları ne kadar?

Farilya Karasu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Yüzde 30 peşinatlı satışlar yapılmakta olup kalan tutar dolar kuruna sabitlenmektedir. Bununla birlikte elden taksit imkanları mevcuttur. Brüt 130 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (544) 532 37 37 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…