Kategoriler
Proje Haberleri

Fatih İnşaat Avcılar Merkez projesi yüzde 10 indirim ile satışta

Fatih İnşaat Avcılar Merkez projesi İstanbul’un en gözde bölgelerinden birisinde yer almaktadır. Fatih İnşaat tarafından hayata geçirilen proje şu anda inşaat aşamasındadır. Dairelerin teslim tarihi, satışları, özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Fatih İnşaat Avcılar Merkez projesi toplam 2 bin 326 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda toplam 24 adet konut vardır. Konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Salon ile mutfak birleşiktir. Mutfak bölümünde set üst ocak bulunmaktadır. İç kapılar özel tasarımlı dayanıklı ve bazı bölümlerde Amerikan kapıdır. Dış kapı olarak ise daha güvenli dayanıklı çelik kapı kullanılmaktadır. Konutlarda balkon mevcuttur. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış günlerinde kullanılmaktadır. Dairelerde gömme dolap ve vestiyer hazır olarak yer almaktadır. Akıllı ev sistemleri ile donatılan evlerde bazı özellikler internet üzerinden uzaktan da kontrol edilmektedir. 8 katlı olan binada katlar arasında geçiş için asansör kullanılmaktadır. Asansörler hem insan hem yük taşımak için elverişlidir.

Fatih İnşaat Avcılar Merkez projesinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Bu iki alana hem site sakinleri hem de misafirleri araçlarını park edebilmektedir. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına uygun şekilde hazırlanmaktadır. Ek olarak hidrofor, paratoner ve su deposu da bulunmaktadır.

Fatih İnşaat Avcılar Merkez konum avantajları ve satışları

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Bu nedenle önemli yerlere çok yakındır. İlkokul, ortaokul, lise, hastane, eczane, sağlık ocağı, cami, park, market, manav, semt pazarı gibi yerlere yürüme mesafesindedir. Daha uzakta bulunan alışveriş ve eğlence merkezlerine hem özel araç hem toplu taşıma araçları ile ulaşmak mümkündür.

Projede tek tip daireler bulunmaktadır. Bu daireler 2 oda 1 salondur. Brüt 95, net 70 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler şu anda 2 milyon 250 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. İnşaatı devam eden daireler 2023 yılı Mayıs ayında teslim edilecektir. Proje ve daireler hakkında daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (850) 303 63 20 ve 0 (545) 429 34 24 numaraları bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız