Kategoriler
Proje Haberleri

Fay Group Karanfil Evleri satışları devam ediyor

Karanfil Evleri Konya Selçuklu’da yer alan bir projedir. Proje Fazlı Yalçın İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede farklı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Dairelerin satışları şu anda devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Karanfil Evleri farklı boyutlarda dairelerden oluşmaktadır. Proje bloğu zemin kat dahil olarak 3 katlıdır. Daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak hazırlanmaktadır. Bütün dairelerde balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlıdır. Bunun için hem yazlık hem kışlık olarak kullanıma müsaittir. Daireler modern, ferah ve kullanışlı olarak tasarlamaktadır. Daire içleri ve dışlarında birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Mutfak ve salon ayrı ayrıdır. Konutlarda sadece ortak kullanım banyoları bulunmaktadır.

Karanfil Evleri ferah yapılı olarak tasarlanmaktadır. Daireler hem tek yaşam, hem çocuklu aileler için idealdir. Proje konumu önemli yerlere yakın mesafededir. Okul, sağlık ocağı, pazar, market, cami, manav, eczane, hastane gibi önemli yerlere yakındır. Hem yetişkinler hem çocukların vakit geçirebilecekleri yerlere yürüme mesafesindedir.

Karanfil Evleri fiyatları ve satışları

Projede yer alan dairelerin satışları devam etmektedir. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon olan daireler brüt 120 metrekare, net 105 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 1 milyon 100 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 3 oda 1 salon daireler ise brüt 145 metrekare ve net 115 metrekaredir. Bu daireler 1 milyon 250 binden başlayan fiyatlar ile yeni sahiplerine teslim edilmektedir. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Karanfil Evler projesinde dairelerin satışları banka kredisine uygundur. Neredeyse satış fiyatının tamamına yakınında kredi imkanı sağlanmaktadır. Konutların satışlarında uygun koşullarda takas imkanı vardır. Buna ek olarak uzaktan gelecek müşteriler için görüntülü arama ile konutları gezme imkanı sağlanmaktadır. Proje hakkında daha fazla bilgi almak ve görüntülü ziyaret için firma telefonlarını arayabilirsiniz. Bunun için 0 (542) 311 05 11 numarası bulunmaktadır. İstediğiniz bilgileri numaradan öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız