Kategoriler
Proje Haberleri

Fenix Center Antalya satışları devam ediyor

Fenix Center Antalya projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Konyaaltı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Fenix Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 0’dan 3 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 0’dan 3 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 0 stüdyo dairelerin büyüklüğü brüt 57 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 87 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 108 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 179 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; Fashion Mall Konsepti’nde AVM, lüks spa merkezi ve Michelin Yıldızlı Gurme Şef Restaurant bulunmaktadır. Ayrıca full deniz manzaralı fitness center merkezi, çocuk oyun parkı, mini cafeler ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Asansör ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Fenix Center Antalya konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Konyaaltı İlçesi Liman Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar denize sıfır muhteşem bir deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Fenix Center Antalya fiyatları ne kadardır?

Fenix Center Antalya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Satışa sunulan brüt 57 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 0 stüdyo dairelerin fiyatı 2.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 87 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 108 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 5.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 179 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 10.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 244 64 63 veya 0 (533) 131 46 43 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…