Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Fenix Center projesi Antalya’da ilki geçekleştirecek

Konyaaltı’nda inşa edilen Fenix Center projesinde 200 adet daire bulunuyor.  Liman Bölgesi (Eski Galleria Arazisi) üzerine kurulan projede 16 kat ve çatı katı yer alıyor. Geçtiğimiz haziran ayında çalışmalarına başlanan projenin 2023 yılının haziran ayında tamamlanacağı öngörülüyor.

Ayrıca, Antalya’nın ilk karma projesindeki kullanılmayan daireler, sahibi tarafından otel olarak kiralanabilecek. Söz konusu projede, defile etkinliklerinin yapılması planlanıyor.

Fenix Center projesindeki konut seçenekleri

Projedeki daireler, modern konseptte, camekânlarıyla inşa ediliyor. Yatay mimariye sahip proje, özgün ve estetik tasarımıyla öne çıkıyor.

Antalya’nın Konyaaltı ilçesine konumlandırılan projedeki bir odalı stüdyo daire tipi, net 22.05 metrekare büyüklüğünde. Fenix Yapı tarafından hayata geçirilecek projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri, net 34,94 metrekare, net 44.52 metrekare ve net 59.55 metrekare büyüklüklerinde olmak üzre üç farklı seçenekle inşa ediliyor.

Akdeniz Bulvarı’nda yer alan projedeki iki odalı ve bir salonlu daireler, net 57.57, net 58.08 ve net 84.61 metrekare büyüklüklerinde olmak üzre üç farklı tipte kuruluyor.

Projedeki 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri neler?

İçerisinde sosyal donatılara da yer verildiği Fenix Center projesindeki üç odalı ve bir salonlu dubleks daire tipi, net 127.81 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Projedeki üç odaya ve bir salona sahip normal daire tipiyse net 90,62 metrekarelik alanıyla tamamlanıyor.

Karma yapıya sahip projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler ise net 139,24 metrekare büyüklüğünde olmak üzre tek tiple inşa ediliyor. Bu daire tipinde, giyinme odası bulunuyor. Projedeki 3+1 ve 4+1 dairelerde banyo ve yatak odasından oluşan ebeveyn süiti de yer alıyor.

Felix Center projesindeki sosyal aktiviteler

Projedeki ünlü aşçılar tarafından yemeklerin sunulacağı restoran bulunacak. Ayrıca, Fashion Mall etkinlikleri kapsamında, yeni modeller, podyumda defileye çıkacak.

Adres: Liman Mahallesi, Akdeniz Bulvarı, No: 257, Konyaaltı/Antalya

Telefon: +90 242 311 52 52

Faks: +90 242 311 52 54

Taşınmaz Haber