Kategoriler
Proje Haberleri

Ferhatoğlu Olive World Evleri satışları devam ediyor

Ferhatoğlu Olive World Evleri konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Balıkesir’in Edremit İlçesinde yükselen proje Ferhatzade İnşaat Gayrimenkul firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Edremit İlçesi Avcılar Mahallesi üzerindeki 9 bin 200 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Ferhatoğlu Olive World Evleri kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde panjur, spot aydınlatma, ankastre set ve daha pek çok olanağa yer verilmiştir.

46 adet dairenin yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Doğayla iç içe yer alan site içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanı gibi olanaklar bulunmaktadır. Proje kapsamında ayrıca kapıcı, otopark, güvenlik gibi olanaklar da sunulmaktadır. Kocaeli villa projesi kapsamında toplam 46 adet tek tip daire yer almaktadır. Daireler 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu daireler brüt 85 metrekarelik alana sahiptirler.

Ferhatoğlu Olive World Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, körfezin en nezih semti Güre’de, Heramis arkası Ankara yolu üzerinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda denize 600 metre mesafede, Kazdağları manzarasında sahiptir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 85metrekare alana sahip 2+1 daireler 1 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0549 717 99 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…