Kategoriler
Proje Haberleri

Fethiye Secret Garden Villaları satışları başladı

Fethiye Secret Garden Villaları projesi modern yapısı ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Akdağ İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 2 adet villadan oluşmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 tripleks konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 2 adet villadan oluşmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 tripleks konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 tripleks villaların büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Araçlarını park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Kablo TV, uydu ve fiber internet altyapısı gibi birçok özellik yer almaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Banko üzeri ve tezgah altı dolapları birinci sınıf akrilikten yapılmıştır. Ayrıca lake kapaklı hazır mutfak ve tezgah üstü doğal granit veya Çimstone yapılmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duş teknesi, duş kabini ve bataryalar, dolaplı lavabo, gömme rezervuar, yapılmaktadır. Yer ve banyo seramikleri Ege seramik veya vitra olmaktadır. Ayrıca salon, mutfak, koridor, yatak odalarında mermer veya birinci sınıf seramik uygulanmaktadır. Villalarda ferah yapıda teraslar yer almaktadır.

Fethiye Secret Garden Villaları nerede yer alıyor?

Kokut projesi, Muğla’nın Fethiye İlçesi Foça Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup denize sıfır, doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Deniz otobüsü, dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Fethiye Secret Garden Villaları fiyatları ne kadardır?

Fethiye Secret Garden Villaları projesinde brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 7.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (252) 614 40 45 veya 0 (532) 326 21 78 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…