Kategoriler
Proje Haberleri

Fh236 Ordu satışarı devam ediyor

Fh236 Ordu projesi çeşitli özellikleriyle ve yepyeni bir yaşam tarzı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje FH İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 7.694 metrekarelik arsa üzerinde her biri 9 katlı 2 blok yükselmektedir. Bu bloklarda 1 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

FH İnşaat imzası taşıyan proje 7.694 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilmiştir. Site içerisinde konumlanan projede her biri 9 katlı 2 blok ve 236 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 50 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 40 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Projede, 6.500 metrekarelik yeşil alan ve rekreasyon alanı bulunmaktadır. Ayrıca basketbol sahası, tenis kortu, yarı olimpik yüzme havuzu, sinema odası, fitness, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır.

Ergonomik yaklaşımla çözümlenmiş modern ve şık daire planlarıyla, kompakt yaşamı arayanlar için uygun yapıdadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Bunun yanı sıra dairelerde laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Fh236 Ordu konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Bunun yanı sıra doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Eğitim kurumları ve sağlık kurumları yakın mesafede yer almaktadır. Ayrıca Ordu Üniversitesi ve inşaatı süren Ordu Şehir Hastanesi’ne yürüme mesafesindedir. Proje alanı anayol ve caddeye yakın olan projede dolmuş durakları yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Fh236 Ordu fiyatları ne kadar?

Fh236 Ordu projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 50 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 790.000 TL ile 835.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 225 11 11 veya 0 (532) 066 55 94 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…