Kategoriler
Proje Haberleri

Fidaş Park Residence satışları devam ediyor

Fidaş Park Residence bulunduğu bölgenin en özel ve en görkemli projesi durumdadır. Projenin konumu Osmaniye’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje FHC Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam 16.200 metrekarelik inşaat alanı üzerinde 7 blok ve 199 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

FHC Yapı güvencesi ile yükselen proje toplam 16.200 metrekarelik inşaat alanına sahiptir. Site içerisinde 7 blok ve 199 adet daire yer almaktadır. Ayrıca bu dairelerin 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje içerisinde 9.200 metrekarelik sosyal alan yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde ise; açık yüzme havuzu , kapalı yüzme havuzu , halı saha, basketbol sahası , fitness salonu , hamam , sauna ve çocuk parkı bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo, gömme rezervuar ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Fidaş Park Residence konumu hakkında

Proje, Osmaniye’nin Merkez İlçesi Fakıuşağı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park alanı, eğitim kurumları, sağlık kurumları ve spor salonu bulunmaktadır. Toplu taşıma araçlarına yakın mesafede yer almaktadır.

Fidaş Park Residence fiyatları ne kadardır?

Fidaş Park Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (328) 401 00 13 veya 0 (506) 662 87 37 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…