Kategoriler
Proje Haberleri

Fidel İnşaat Diyarbakır projesi satışta

Fidel İnşaat Diyarbakır, bölgenin en prestijli projelerinden birisidir. Fidel İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 2 oda 1 salon lüks daireler bulunmaktadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satışları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Fidel İnşaat Diyarbakır projesi toplam 4.352 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda 2 blok şeklinde yükselen projede toplam 24 adet daire ve 12 adet işyeri bulunmaktadır. Dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlanmıştır. Bütün dairelerde balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış aylarında bu alanlarda vakit geçirmek mümkündür. Dairelerin bazılarında mutfak ile salon ayrı bazılarında aynıdır. Bu durum metrekare olarak değişiklik göstermelerine sebep olmaktadır. Site içinde 2 adet elektrikli araç şarj etme istasyonu bulunmaktadır.

Fidel İnşaat Diyarbakır projesinde araç park etmek için açık otopark alanı vardır. Bu alanda her blok için 18 olmak üzere 36 araçlık park yeri vardır. Site içinde yeşil peyzaj alanları vardır. Manzara güzelleştirmek için bu alanlarda çalışmalar yapılmaktadır. Çocukların güvenle oyun oynaması ve eğlenmesi için çocuk oyun parkı yapılmıştır. Bu parkın hemen yanında ebeveynlerin dinlenmesi ve çocuklarını izlemesi için özel kamelya hazırlanmıştır.

Fidel İnşaat Diyarbakır daireleri satışları

Proje merkezi bir konumadır. Okul, cami, sağlık ocağı, market, manav gibi alanlara ulaşım son derece kolaydır. Cadde üzerinde yer alan bir proje olmasından uzak yerlere ulaşım için hem özel araçlar hem de toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Fidel İnşaat Diyarbakır dairelerinin hepsi 2 oda 1 salon olsa da mutfak türünden dolayı genişlikleri değişmektedir. Dolayısı ile fiyatları da değişkenlik göstermektedir. Salon ve mutfağın birlikte olduğu daireler 76 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu anda 950 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Salon ve mutfağın ayrı olduğu daireler ise 97 metrekare büyüklüğündedir. Bu daireler de 1 milyon 50 binden başlayan fiyatlara sahiptir. Dairelerin güncel fiyatları ve proje hakkında merak ettiklerinizi firmayı arayarak sorabilirsiniz. Bunun için 0 (532) 655 21 90 numarası bulunmaktadır. Verdiğimiz bilgilere ek olarak merak ettiklerinizi bu numaradan öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız