Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Filagar Konutları satışları başladı

Filagar Konutları, Bartın merkezde yer alıyor. Klas İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin satışları başladı. Deprem yönetmeliğine uygun 5 katlı binadan oluşan proje hakkında merak edilenler ve dairelerin özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Filagar Konutları, doğa ile iç içe modern bir yaşamın kapılarını açıyor. 5 katlı bloklardan oluşan projede 2+1 ve 3+1 daireler yer almaktadır. Dairelerin iç mimarisinde birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Oda girişlerinde lake kapı, daire girişlerinde ise çelik kapı vardır. Mutfak ile salon birbirinden ayrıdır. Mutfaklarda ve banyolarda özel tasarım dolaplar vardır. Her dairede hem ortak kullanım için hem de sadece ebeveynlerin kullanımı için iki adet banyo vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Dairelerin her birinin kendine ait iki adet balkonu vardır. Bu balkonlar hem yaz hem kış aylarında oturmak için uygundur. Ek olarak dairelerde bisiklet odası ve müşterek depo da bulunmaktadır.

Filagar Konutları daireleri sakinlerinin araç park etmesi için hem müstakil kapalı otopark hem de site içinde açık otopark bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Site içinde oturmak dinlenmek için özel kamelyalar bulunmaktadır. Kışın ısınmak için yerden ısıtmalı doğalgaz sistemi vardır. Site alanında özel peyzaj uygulamaları yapılmaktadır.

Filagar Konutları daire fiyatları ve satışları

Projede yer alan daireleri banka kredisi ile satın alma imkanı vardır. Ayrıca uygun koşullarda takas seçeneği de sunulmaktadır. Daireleri gezmek için görüntülü arama olanağı mevcuttur. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon brüt 107, net 97 metrekare kullanım alanı bulunan daireler şu anda 1 milyon 450 binden satılmaktadır. 3 oda 1 salon brüt 117, net 107 metrekare kullanım alanına sahip daireler 1 milyon 600 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Özel garajlı net 120 metrekare kullanım alanına sahip 3+1 daire ise 2 milyon 100 binden satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişebilir.

Filagar Konutları dairelerinin güncel fiyatlarını öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (378) 228 00 98 sabit numarası bulunmaktadır. Ayrıca 0 (533) 617 58 10 cep telefonu da proje için bilgi vermektedir. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…