Kategoriler
Proje Haberleri

Filiz Köy Villaları lansman fiyatları ile satışta

Filiz Köy Villaları, Aydın Kuşadası’nda yer almaktadır. Mustafa Filiz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede villaların teslimleri 2023 yılı olarak planlanmaktadır. Satışlarına başlanan villaların özellikleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Filiz Köy Villaları, toplam 30 bin metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alan üzerinde 70 adet villa bulunmaktadır. Villaların her biri iki katlı olarak tasarlanmıştır. 3 oda 1 salondan oluşan konutlarda toplam 3 adet banyo bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde özel bir alanda yer almaktadır. Amerikan mutfaklarda set üstü ocak ve davlumbaz bulunmaktadır. Villa iç kapıları kullanışlı ve dayanıklı malzemelerden hazırlanmıştır. Dış kapılar ise güvenli çelik kapıdır. Villalarda manzara izlemek ve temiz hava almak için hem balkon hem de teras bulunmaktadır. Isı ve ses yalıtımlı olarak binalar inşa edilmektedir. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Salon kısmında şömine bulunmaktadır. Yaz aylarında serinlemek içinse klima sistemi mevcuttur.

Filiz Köy Villaları sakinlerinin araçlarını park etmeleri için açık otopark bulunmaktadır. Projede yer alan her dairenin kendine özel yüzme havuzu ve bahçesi vardır. Bu yüzme havuzları açık konumdadır ve çocukların da yüzebileceği şekilde su yüksekliği ayarlanmaktadır. Villalar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Entegre edilen hizmetler cep telefonu ile kontrol edilmektedir. Otomatik panjur sistemi ve sineklik bulunmaktadır.

Filiz Köy Villaları satışları

Proje villaları şu anda yapım aşamasındadır. Tahmini olarak 2023 yılı Haziran ayında villaların teslimi beklenmektedir. 3 oda 1 salondan oluşan villaların brüt kullanım alanı 192, net kullanım alanı 129 metrekaredir. Şu anda bu villaların satış fiyatları 6 milyon 500 binden başlamaktadır. Lansman fiyatları ile satışta olan villalara erkenden sahip olup farklı avantajlardan yararlanmak mümkün.

Filiz Köy Villaları hakkında ek olarak bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (532) 682 37 01 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan villaların güncel fiyatları ve ödeme seçenekleri hakkında detayları alabilirsiniz.

Diğer projelere göz atmak için tıklayınız