Kategoriler
Proje Haberleri

Fıstıklık 679 Gaziantep satışları başladı

Fıstıklık 679 Gaziantep projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Girişken Yapı ve Point İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilmektedir. 3164 metrekarelik alan içerisinde toplamda 8800 metrekarelik bir kapalı alan ve 66 adet, modern, yenilikçi ve lüks daireler bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3164 metrekarelik alan içerisinde toplamda 8800 metrekarelik bir kapalı alan ve 66 adet, modern, yenilikçi ve lüks daireler bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 75 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanlarda çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Duvarlara duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor ve rampa girişi bulunmaktadır.

Fıstıklık 679 Gaziantep konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Fıstıklık Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Gaziantep metrosu gaziraya 5 dakika uzaklıktadır.

Fıstıklık 679 Gaziantep fiyatları ne kadardır?

Fıstıklık 679 Gaziantep projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 675.000 TL ile 825.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 999 45 15, 0 (342) 322 00 94 veya 0 (531) 704 80 91 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…