Kategoriler
Proje Haberleri

Five Star Batıkent Konutları Ekim 2023’te teslim

Five Star Batıkent Konutları projesi yeni bir yaşam fırsatı sunuyor. Proje konum olarak Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Beş Yıldız Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. 460 metrekarelik proje alanı üzerinde 3 katlı bina yükselmektedir. Bu binada 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Beş Yıldız Gayrimenkul güvencesi ile geliştirilen proje 460 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 3 katlı tek bloklu bina yükselmektedir. Bu blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekaredir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuklara özel oyun alanı bulunmaktadır.

Dış özellikler içerisinde su deposu, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özellik mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, otomatik kepenkli camlar, giyinme odası, jakuzi, Türk hamamı, gömme dolap ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Lüks tasarım led ve spot aydınlatma kullanılacaktır. Bunun yanı sıra zeminlere laminat ve seramik uygulaması yapılacaktır.

Five Star Batıkent Konutları konumu hakkında

Konut projesi, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Nezih bir konumda yükselen proje aileniz ile beraber keyifli vakit geçirebileceğiniz sosyal alanlara da yakın konumdadır. Üstelik daireler doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Eğitim kurumları, sağlık kurumları, toplu taşıma ve zincir marketler yakın mesafede yer almaktadır.

Five Star Batıkent Konutları fiyatları ne kadar?

Five Star Batıkent Konutları projesinde banka kredisine uygun kaliteli ve kazançlı daireler mevcuttur. Ayrıca araç takasına uygundur. Brüt 135 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.249.000 TL’den satışa sunulmuştur. Söz konusu projenin teslim tarihi ise Ekim 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 (544) 602 25 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…