Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Flamingo Blu Mimarsinan satışları devam ediyor

Flamingo Blu Mimarsinan, İstanbul Büyükçekmece’de bulunmaktadır. Yaşamın başladığı proje Makropoli İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Daire satışlarına devam edilen proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri ve fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Flamingo Blu Mimarsinan projesi, toplam 5.283 metrekarelik inşaat alanı üzerine kurulmuş bir konut ve işyeri projesidir. 5 katlı 2 blok şeklinde yükselen projede toplam 6 adet ticari alan, 59 adet konut bulunmaktadır. Konutlar 2+1 ve 3+1 olarak hazırlanmıştır. Dairelere iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Bu asansörler insan taşımak için kullanılmaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Daireler hem kullanışlı hem de modern tasarıma sahiptir. Araç parkı için kapalı otopark bulunmaktadır. Dairelerde ortak kullanımlı banyonun dışında yatak odası içinde yer alan ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Her dairenin kendine özel balkonu vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturup manzara izlemek mümkündür.

Flamingo Blu Mimarsinan projesinde sosyal alanlara da özellikle önem verilmiştir. Projede hem yetişkinler için açık yüzme havuzu hem de çocuklar için çocuk yüzme havuzu bulunmaktadır. Çocuklar için özel hazırlana oyun parkı ve alanında güvenli oyun oynama imkanı sunulmaktadır. Yetişkinlerin spor yapmaları içinse fitness salonu, voleybol ve basketbol sahaları vardır. Projede ayrıca özel dinlenme ve seyir yerleri de bulunmaktadır. Bu dinlenme seyir alanlarından hem yeşil doğayı hem de mavi denizi izlemek mümkündür.

Flamingo Blu Mimarsinan projesi konumu ve satış fiyatları

Proje, İstanbul’un Avrupa yakasında yer almaktadır. Büyükçekmece Devlet Hastanesinin hemen yakınındadır. Korner Life AVM ye 1 kilometre ve Atirus AVM’ye 3 kilometre mesafededir. Daha uzak yerlere ulaşım için otobüs ve metrobüs bulunmaktadır.

Flamingo Blu Mimarsinan daireleri anahtar teslim olarak satılmaktadır. 2 oda 1 salon olan daireler 116 metrekarelik kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 3 milyon 950 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 3 oda 1 salon daireler 202 metrekarelik kullanım alanına sahiptir. Bu daireler ise 4 milyon 650 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için telefon ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0530 481 24 20 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız