Kategoriler
Proje Haberleri

Flora Park Didim lansman fiyatlarıyla satışta

Aydın İli, Didim İlçesi, Hisar Mahallesinde konut projesi hayata geçirilecektedir. Söz konusu proje Hasan Hüseyin Yapı A.Ş. firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje tanıtım fiyatlarıyla satışa sunulmuştur. Flora Park Didim çok yakında hayata geçirilecektir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Didim konut projesi Hisar Mahallesinde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Proje lüks dairelerden oluşmaktadır. Daireler akıllı ev sistemlerine sahip olup, uzaktan dahi kontrol altına alınabilmektedir. Proje kapsamındaki daire içlerinde yangın-hırsız alarmı, ebeveyn banyosu, gömme dolap, pamjur gibi olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca teras, görüntülü diafon, spot aydınlatma, ankastre set gibi olanaklar da bulunmaktadır. Proje toplamda 2 blok ve 42 adet daireden meydana gelmektedir.

Flora Park Didim konut projesinin tanıtımı yapılmış olup sosyal açıdan oldukça zengin olanaklar sunar. Site içerisinde 2 adet yarı olimpik yüzme havuzu, spor salonu, sauna, hamam, aktivite alanları, çocuk oyun alanları gibi olanaklar mevcuttur. Ayrıca 24 saat güvenlik, kamera sistemleri, kapıcı, her daireye otopark gibi olanaklar da sunulmaktadır. Proje kapsamında üç tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler deniz manzaralı 1+1, 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişmektedir.

Flora Park Didim fiyatları ne kadar?

Didim’de yükselecek olan projede daireler özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Projede farklı büyüklüklere sahip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Ayrıca lansman kapsamda satışları devam;

60 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler 43 bin 500 Euro ve 48 bin Euro arasında,

90 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 60 bin Euro ile 67 bin 500 Euro arasında,

150 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 80 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda fiyatlar kura göre değişiklik gösterebilmektedir.

Flora Park Didim nerede yer alıyor?

Didim konut projesi şehir merkezinde Hisar Mahallesinde konumlandırılacaktır. Proje ayrıca Didim’in önemli caddelerinden biri olan Adnan Menderes Bulvarına 150 metre mesafededir. Bunların yanı sıra Bodrum-Milas Havalimanına 90 km uzaklıktadır.

Ayrıca konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0543 457 09 49 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…