Kategoriler
Proje Haberleri

Floresta Villaları Edremit satışları başladı

Floresta Villaları Edremit projesi modern mimari yapısı ve ultra lüks yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Fenix Danışmanlık Mühendislik tarafından hayata geçirilmektedir. Bu proje, sadece 5 villadan oluşan özel ve butik bir yaşam projesidir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bu proje, sadece 5 villadan oluşan özel ve butik bir yaşam projesidir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 323 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villaların net büyüklüğü 262 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Doğanın benzersiz güzelliklerinin modern mimariyle harmanlanarak tasarlandığı villalar ferah peyzajıyla yeşil proje statüsünde bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; müstakil yüzme havuzu, sauna ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Ayrıca otomatik sulama sistemi, akıllı çevre aydınlatması ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Özel tasarım tavana kadar yüksek lake mutfak dolapları yer almaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Salon gömme kaset tipi klima ve multisplit klima alt yapısı bulunmaktadır. Üstelik led aydınlatmalı hakiki meşe ağacı ahşap basamaklar yer almaktadır. Özel çamaşır odası, kiler alanı ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Floresta Villaları Edremit konumu hakkında

Proje, Balıkesir’in Edremit İlçesi Güre Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Oksijen deposu Kaz Dağları’nın eteklerinde termal kaplıcaları ile ünlü Güre bölgesinde konumlanmıştır. Villaların her biri deniz ve orman manzarasına sahiptir. Güre sahil 3,5 kilometre, Akçay Şehir merkezi 8 kilometre ve Edremit Havaalanı 22 kilometre uzaklıktadır. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Floresta Villaları Edremit fiyatları ne kadardır?

Floresta Villaları Edremit projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 323 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 5.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 618 08 24 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…