Kategoriler
Proje Haberleri

Florya Park Konakları Kuşadası Son Daireler Satışta

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Değirmendere Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje N-Class İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Florya Park Konakları Kuşadası konut projesinde oturum başlamıştır. Aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Aydın konut projesi Değirmendere Mahallesi’nde yer alan 6 bin 580 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Aynı zamanda 4 bin metrekarelik alan da yeşil alanlarla kaplıdır. Dört bloklu site içerisinde yer alan konut projesinde toplam 65 daire bulunmaktadır. Bunların yanı sıra proje, doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Florya Park Konakları Kuşadası konut projesinde iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri brüt 147 metrekare ile 169 metrekare arasında değişmektedir. Kuşadası konut projesinde yer alan dairelerin tümünde ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Geniş balkonlara sahip olan daireler akıllı ev sistemine sahiptir. Aynı zamanda jeneratör ve özel tasarlanmış yüksek güvenlikli çelik kapıya da sahiptir.

Değirmendere konut projesi içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun parkı gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda 24 saat güvenlik, lobi, kapıcı hizmeti gibi hizmetler de proje kapsamında bulunan olanaklardır.

Florya Park Konakları Kuşadası Daire Fiyatları Ne Kadar?

Aydın konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 865 bin TL’den başlamaktadır. Üstelik yaşam başlayan Kuşadası konut projesinde sınırlı sayıda ev kalmıştır.

Proje nerede yer alıyor?

Değirmendere konut projesi, Kuşadası’nın en gözde konumunda, denize 980 metre mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda hastane, market, park, cami, okul gibi noktalara da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0256 613 33 43 ve 0532 273 03 69 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…