Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Florya Ritim Adana 1.20 faiz oranı ile satışta

Florya Ritim Adana projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Adana’nın Çukurova İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İzzet Oklu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blokta toplam 112 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blokta toplam 112 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; fitness salonu, etkinlik salonu ve çocuk oyun alanı yer almaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Projedeki konutlarda yüksek kalite standartları, yenilikçi mimari tasarım ve en son teknoloji ürünü malzemeler kullanılmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Florya Ritim Adana konumu hakkında

Proje, Adana’nın Çukurova İlçesi Toros Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Florya Ritim Adana fiyatları ne kadardır?

Florya Ritim Adana projesinde yüzde 1.20 konut faiz oranı ile 120 ay vade ödeme imkanı sunulmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (322) 422 55 21 veya 0 (545) 422 55 26 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…