Kategoriler
Proje Haberleri

Florya Ritim Adana satışları başladı

Florya Ritim Adana modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Adana’nın Çukurova İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İzzet Oklu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 3 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 3 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 300 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca fitness salonu, etkinlik salonu, vitamin bar ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Merkezi uydu sistemi bulunmaktadır. Kapalı mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer mevcuttur.

Florya Ritim Adana konumu hakkında

Proje, Adana’nın Çukurova İlçesi Toros Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Florya Ritim Adana fiyatları ne kadardır?

Florya Ritim Adana projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL ile 950.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 300 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dairelerin fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (322) 422 55 21 veya 0 (545) 422 55 26 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…