Kategoriler
Proje Haberleri

Florya Villaları Adana lansman fiyatlarıyla satışta

Konut projesi konum olarak Adana İli, Çukurova İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İzzet Oklu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 16.851 metrekare site içerisinde tamamen bağımsız 40 özel villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz. Florya Villaları Adana projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile alıcılarını beklemektedir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

16.851 metrekare site içerisinde tamamen bağımsız 40 özel villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 300 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 240 metrekare olmaktadır. Villalar 2 katlı olup geniş alanlara sahiptir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve basketbol sahası gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra doğayla iç içe yaşayacağınız, her villaya özel peyzaj tasarımlı geniş bahçe alanları bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Villaların kiler alanları da mevcuttur.

Florya Villaları Adana nerede yer alıyor?

Konut projesi, Adana’nın Çukurova İlçesi, Şambayadı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehirden kopmadan doğayla iç içe yaşayabileceğiniz muhteşem bir lokasyonu sahiptir.

Florya Villaları Adana fiyatları ne kadar?

Florya Villaları Adana projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 300 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3 milyon 250 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (322) 422 55 21 veya 0 (545) 422 55 26 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…