Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Line projesi teslim tarihi

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, Folkart Yapı şirketi tarafından hayata geçirilen Folkart Line konut projesi, toplam 12 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 213 adet konuttan meydana gelen projede, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler mevcut durumda. Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen projedeki konutların büyüklükleri, 85 metrekare ila 176 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Konut projesindeki tüm bloklar zemin+7 kat şeklinde tasarlandı. Konut projesinde toplam 12 adet blok bulunuyor.

Folkart Line projesi sosyal donatı olanakları hangileri?

Konut projesindeki 2+1 tipteki konutların fiyatları 266 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde yüzde 5, 20 ve 25’ten başlayan peşinatlar ile ev sahibi olunabiliyor. Ayrıca konut projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim de yapılıyor. Konut projesinde satılık 213 adet birim mevcut durumda bulunuyor.

Asansörü bulunan konut projesinde; futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, açık otopark, kapalı otopark ve alışveriş alanları gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Konut projesinde 179 adet 3+1, 34 adet de 2+1 tipte daire olmak üzere toplam 422 adet bağımsız bölüm mevcut. Konut projesi, şık ve modern tasarımıyla da ilgi görüyor.

Tavan yüksekliği 3 metre olarak saptanan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Konut projesi, alıcılarına şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.

Folkart Line konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi merkezi konumuyla da ilgi görüyor. Folkart Line konut projesi; Fuar İzmir’e 4 dakika, Selway AVM 5 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na 10 dakika, Alsancak’a 20 dakika ve Çeşme’ye ise sadece 45 dakikalık mesafede yer alıyor.

Konut projesi, Yurtoğlu Mahallesi 3959 Sokak Karabağlar/ İzmir adresinde konumlanıyor. Konut projesi, Uzundere mevkiinde inşa ediliyor.

Konut projesi hakkındaki bütün detaylı bilgilere 444 22 78 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.