Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Vega anahtar teslim daireleri satışta

Folkart Vega konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Konak İlçesinde yükselen proje Folkart Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dükkan ve dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Konak İlçesi Halkapınar Mahallesi üzerindeki 20 bin 715 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede dört tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İzmir konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip dükkanları ile dikkat çekmektedir. Akıllı ev sistemleriyle tasarlanan dairelerin tümünde ankastre set, merkezi ısıtma sistemi, klima sistemi, yerden ısıtma sistemi yer almaktadır. Bina özellikleri arasındaysa lobi, interkom sistemi, dinlenme alanları gibi ayrıcalıklar sunulmaktadır.

Konut projesinin 17 bin metrekarelik kısmı peyzaj alanı ayrılmış olup site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Site içinde ayrıca kapalı otopark, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, spa merkezi, revir, kafe, sinema, çocuk oyun alanları, kameralı sistem yer almaktadır. Proje, 843 adet daireden meydana gelmektedir. Ayrıca proje kapsamında 53 adet ticari birimde yer almaktadır. Daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 60 metrekare ile 437 metrekare arasında değişmektedir.

Folkart Vega fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

126 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 3 milyon 750 bin TL,

204 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 5 milyon 640 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daireler anahtar teslimdir.

Folkart Vega nerede yer alıyor?

Konut projesi İzmir’in Konak İlçesinde Alsancak semtinde yer almaktadır. Merkezi konumuyla dikkat çeken proje ayrıca Hilal metro istasyonuna, Basmane Gar istasyonuna, Kültürpark’a, İzmir Fuar’a ve pek çok noktaya yürüme mesafesindedir. D-300 otoyolunun hemen yanı başında yer alan proje, kolay bir ulaşım imkanı da sunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 22 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…