Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Vega satışları devam ediyor

Folkart Vega projesinde Körfez manzaralı konumu ile modern bir gökdelen yükselmektedir. Projenin konumu İzmir’in Konak İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Folkart Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 20.715 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 843 adet daire ve 53 adet ticari ünite bulunmaktadır. Bazıları dubleks olmakla birlikte 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Folkart Yapı güvencesi ile hayata geçirilen proje 20.715 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 843 adet daire ve 53 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu dairelerin bazıları dubleks olmak üzere 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri sahiptir. Üstelik konutların büyüklüğü 60 metrekare ile 437 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projenin ortalama 17.000 metrekaresi peyzaj alanına ayrılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, SPA merkezi, revir, kafe, sinema ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Üstelik projenin en dikkat çeken özelliklerinden biri ise terasta bulunan ve tüm İzmir körfezini gören yüzme havuzu olarak değerlendiriliyor. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Folkart Vega konumu hakkında

Proje, İzmir’in Konak İlçesi Halkapınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Alsancak semtinde bulunan proje oldukça merkezi konumda yer almaktadır. Hilal metro istasyonu, Basmane Gar istasyonu, Kültürpark, İzmir Fuarı, İzmir Gıda Çarşısı, Özel Ege Şehir Hastanesi, Alsancak Devlet Hastanesi, kafeler, restoranlar ve eğlence mekanları yürüme mesafesindedir. D-300 otoyolunun hemen yanında yer almaktadır. Üstelik kişisel araç kullananlara hem şehir içi hem de şehir dışı avantajlı ulaşım fırsatı sunulmaktadır.

Folkart Vega fiyatları ne kadar?

Folkart Vega projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 126 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 204 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 9.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 22 78 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…