Kategoriler
Proje Haberleri

Forbest Görece Park satışa çıkıyor

Forbest Görece Park projesi geniş özellikleri ve modern yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Menemen İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Forbest Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 8.500 metrekarelik arazi üzerinde toplam 3.400 metrekare proje alanına sahip site içerisinde 74 adet daire ve 16 adet ticari ünite bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

8.500 metrekarelik arazi üzerinde toplam 3.400 metrekare proje alanına sahip site içerisinde 74 adet daire ve 16 adet ticari ünite bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Proje, yatay mimari konseptinde tasarlanmıştır. Üstelik bütün daireler akıllı bina teknolojisiyle donatılmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. 5.100 metrekare peyzaj alanı bulunmaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Dairelerde geniş ve ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Forbest Görece Park konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Menemen İlçesi Vali Kemal Hadımlı Caddesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Fuar İzmir, Ege Serbest Bölge ve Optimum AVM’ye yakın konumdadır. Ayrıca Metro Hattı’na yürüme mesafesindedir. Muhitinde sağlık ve eğitim kurumları yer almaktadır.

Forbest Görece Park projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Ancak fiyatlar henüz belirlenmemiştir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 232 251 09 09 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…