Kategoriler
Proje Haberleri

Forlife Ovacık’ta banka kredisiyle ödeme

Ankara’nın Keçiören ilçesinde, Yılkanur İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Forlife Ovacık konut projesi, toplamda 58 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde toplam 15 katlı iki adet blok yer alıyor. Konut projesindeki bütün daireler 4+1 tipte olacak şekilde tasarlandı. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, brüt 200 metrekare net ise 178 metrekare.

Konut projesi fiyat bilgileri

Yüzde 34,5’i satılan Forlife Ovacık konut projesindeki dairelerin fiyatları, 750 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiyor. Konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Konut projesinin sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, açık otopark ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut. Su depolu ve jeneatörlü projede asansör de bulunuyor. Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı projede balkon da var. Konut projesindeki dairelerin arasında hiçbir ortak duvar mevcut değil. Şık tasarımlı konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunan Forlife Ovacık konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Oldukça merkezi bir konuma sahip olan konut projesi, Taha Akgül Spor Kompleksi’nin karşısında yer alıyor. Forlife Ovacık konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da yakın bir yerde bulunuyor.

Konut projesi; Yozgat Bulvarı’na 1 kilometre, Forum AVM’ye 1,5 kilometre, çevre yoluna 3,4 kilometre, Kızılay Meydanı’na ise 9,5 kilometre mesafede inşa ediliyor.

Forlife Ovacık konut projesi, Esertepe Mah. 324. Cadde, No: 5A Taha Akgül Spor Kompleksi Keçiören/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0543 340 41 73 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.