Kategoriler
Proje Haberleri

Forrest Garden Tuzla’da yükseliyor

Forrest Garden İstanbul Tuzla’da yer alan bir projedir. Farklı büyüklükte çok sayıda dairenin yer aldığı proje Dostak Detay Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Forrest Garden 2 blok şeklinde yükselmektedir. Bloklarda 2 adet dükkan 86 adet daire bulunmaktadır. 9 adet 1+1, 4 adet 2+1, 2 adet 2+2, 14 adet 3+1, 3 adet 5+2 ve 2 adet 6+2 daire bulunmaktadır. Dairelerin hepsi modern ve geniş olarak tasarlanmaktadır. Tüm dairelerde hem yaz hem kış oturmalık balkonlar vardır. 1 oda 1 salon dairelerde tek banyo vardır. Diğer dairelerde ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu da vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Konutların ısınması için doğalgaz kombi bulunmaktadır. Ayrıca bütün dairelerde klima altyapısı vardır.

Forrest Garden projesinde her daire için 2 araçlık kapalı otopark bulunmaktadır. 7 gün 24 saat özel güvenlik hizmetleri ile site korunmaktadır. Ayrıca kameralı güvenlik sistemleri de bulunmaktadır. Site alanında açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, bisiklet parkuru bulunmaktadır.

Forrest Garden fiyatları ne kadar?

Forrest Garden projesindeki dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 1 oda 1 salon 63 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 2 milyon 790 binden başlamaktadır. 2 oda 1 salon 100 metrekare kullanım alanına sahip daireler 3 milyon 950 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon 132 metrekare kullanım alanına sahip daireler 4 milyon 750 binden başlamaktadır. Son olarak 6 oda 2 salon 250 metrekare büyüklüğünde daireler 8 milyon 550 bin satış fiyatına sahiptir. Daireler banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Ayrıca uzaktan görmek isteyenler için görüntülü arama ile gezme imkanı vardır.

Forrest Garden nerede yer alıyor?

Proje Tuzla merkezde yer almaktadır. Market, semt pazarı, alışveriş merkezi, okul, cami, eczane, hastane gibi önemli yerlere yürüme mesafesindedir. Ayrıca toplu taşıma duraklarına da yakın mesafededir. Daha uzak yerlere ulaşım için hem toplu taşıma araçları hem de özel araçlar kullanılmaktadır.

Daireler hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (216) 759 63 17 ve 0 (532) 694 83 01 numaralarını arayabilirsiniz. Numaralardan satışta olan daireler ve bu daireler ile ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız