Kategoriler
Proje Haberleri

Fors İzmir projesinde aile yaşamı başlıyor

İzmir İli, Konak İlçesi, Halkapınar Mahallesinde konut projesi hayata geçirilecektedir. Söz konusu proje Güçsan Yapı A.Ş. firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lansmana özel satışa sunulmuş olup projenin detayları önümüzdeki günlerde belli olacaktır. Fors İzmir çok yakında tanıtılacaktır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

İzmir konut projesi Konak Halkapınar’da yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Proje tek konut bloğundan meydana gelecek olup lüks mimarisiyle dikkat çekmektedir. Tek kulede 108 konut ve 45 ticari birim bulunmaktadır. Panoramik deniz ve şehir manzarasına sahip bir konumda yükselen proje, son nesil teknoloji ve yönetmeliğe uygun olarak tasarlanmıştır. Ayrıca konut projesinin ilgi çeken özelliklerinden biri de rezidans projesi olmasına rağmen dairelerde balkon olmasıdır.

Fors İzmir konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, projenin detayları henüz belirlenmemiştir. Ancak konut projesinde açık yüzme havuzu, kameralı güvenlik, kapalı otopark, güvenlik gibi olanakların olacağı bilinmektedir. Aynı zamanda proje kapsamında iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Daireler 3+1 ve 4,5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Büyüklüleri 157 metrekare ile 250 metrekare arasında değişen daireler arasında penthouse daire seçenekleri de bulunmaktadır.

Fors İzmir fiyatları ne kadar?

Halkapınar Mahallesinde yükselecek olan projenin ödeme koşulları ve fiyatları henüz belli değildir.

Proje nerede yer alıyor?

İzmir projesi Alsancak’a 5 dakika, Bornova’ya 10 dakika, Karşıyaka’ya 15 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na 15 dakika mesafede hayata geçirilmektedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 203 35 35 ve 0546 435 35 35 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…