Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Fors Zeybek Aydın’da yepyeni bir hayat sunuyor

Fors Zeybek, Aydın Efeler bölgesinde yer almaktadır. Arabacıoğlu Yapı tarafından hayata geçirilen projede 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Huzurlu ve konforlu bir hayat sunan projenin detayları, dairelerin özellikleri ve merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Fors Zeybek, toplam 7.650 metrekare inşaat alanı üzerine konumlandırılmaktadır. Alan üzerinde tamamı 3 oda 1 salon olan toplam 35 daire bulunmaktadır. Alt katta bulunan dairelerin kendilerine ait bahçeleri vardır. Bu bahçelerde yine alt kat dairesine ait yüzme havuzu bulunmaktadır. Üst kattaki dairelerin ise kendine özel terası bulunmaktadır. Geniş olan bu teraslarda hem yaz hem kış aylarında manzara izlemek mümkündür. Diğer dairelerde ise geniş balkonlar bulunmaktadır. Bu balkonlarda da her mevsim oturmak mümkündür. Konutlarda ortak banyoya ek olarak ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odasında ayrıca giyinme odası da bulunmaktadır. Her dairede ayrıca kiler odası olarak bir alan da bulunmaktadır. Dairelerin dış kapıları daha güvenli olan çelik kapıdır.

Fors Zeybek bloklarında katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Bu asansörler hem insan hem yük taşımak için uygundur. Site içinde güvenlik için 24 saat kameralı güvenlik sistemi vardır. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark bulunmaktadır.

Fors Zeybek sosyal donatıları

Proje sosyal donatılar bakımından zengindir. Yüzme için açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Günlük sporlar için yürüyüş ve bisiklet parkuru bulunmaktadır. Ayrıca spor salonu ve özel basketbol sahası da proje içinde mevcuttur. Dinlenmek ve çocukların güvenle oyun oynaması için ise çocuk oyun parkı ve normal park bulunmaktadır.

Fors Zeybek konum olarak önemli yerlere yakındır. Kreş, ilkokul, ortaokul, lise, cami, hastane, eczaneye yakın konumdadır. Daha uzak yerlere ulaşım içinse otobüs durağı bulunmaktadır.

Projede yer alan dairelerin fiyatları konumlarına göre değişmektedir. Dairelerin fiyatları ve ödeme koşulları hakkında bilgiyi firmadan alabilirsiniz. Bunun için 0 (544) 728 16 98 numarasını arayabilirsiniz. Şu an yapım aşamasında olan dairelerin 2023 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…