Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy ile yüzde 0,99 vade fırsatı

Avrupa’nın En İyi Karma Yaşam Ödülü’nü kazanan Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesi Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm projeleri arasında yerini alıyor. Fikirtepe metrobüs istasyonunun tam karşısında yükselen projenin içerisinde bin 100 adet daire, 96 adet ofis 72 adet mağaza bulunuyor.

22 bin 537 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde yükselen projede 10’uncu kattan itibaren dairelerin yüzde 90’ına deniz manzarası eşlik ediliyor. Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK’nin ortak imzasının bulunduğu projenin sakinleri, anlaşmalı hastaneden doktor çağırabiliyor.

Lüks projedeki konutların tesliminin mart ayında yapılması planlandı.

Projede hangi sosyal donatılar bulunuyor?

Bin 300 metrekare genişliğinde bir sosyal tesislere sahip projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, SPA, sauna, buhar odası, hamam, PlayStation odası, küçük sinema salonu ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Site içerisinde, meyve sularının ve meyve kokteyllerinin sunulduğu Vitamin Bar ayrıca yerini alıyor.

Elektrik kesintilerine karşı jeneratörün kesintisiz olarak elektrik depoladığı projede açık otopark ve kapalı otopark bulunuyor.

Projedeki konut seçenekleri nelerdir?

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesindeki doğal ahşap parkeyle kaplı dairelerde yerden ısıtma sistemi, ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. Ankastre beyaz eşyası hazır olarak teslim edilen daireler, 3 metre tavan yüksekliğine sahip durumda. Projedeki daire ve Home Ofislerde akıllı ev sistemi bulunuyor.

Yatay konsepte sahip ofislerin özel otoparkı bulunurken ofisten mağazalara doğrudan geçiş özelliğine sahip bağlantı yolu yer alıyor. Projedeki ofislerin tavan yüksekliği ise 3,50 metrede bulunuyor.

Hem ev hem de ofis konseptinde olan Home Ofisler ise akıllı ev otomasyonuna sahip durumda. Ayrıca, Home Ofislerin cadde mağazalara özel geçişi bulunuyor.

3,50 metre tavan yüksekliğinde tasarlanan yatay konseptli ofisler ise özel otoparka ve mağazalara doğrudan geçiş özelliğine sahipken akıllı ev otomasyonuyla tasarlanan Home ofislerde cadde mağazalara özel geçiş sistemi bulunuyor.

Projedeki 1+1 tipindeki daireler 78 metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki daireler 132 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler ise 180 metrekare genişliğinde alıcısına veriliyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde ödeme kampanyası

Anadolu Yakası’nın merkezî bir konumunda bulunan Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesindeki konutlarda, peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanırken yüzde 0,99 faiz oranıyla kredili ödeme seçeneği sunuluyor.

Proje nerede bulunuyor?

Metrobüs durağına yürüme mesafesinde olan proje, Eğitim Mahallesi, Hızırbey Caddesi, Yıldırım Sokak No: 3 Fikirtepe – Kadıköy / İstanbul açık adresinde bulunurken aşağıdaki telefon numarasını arayarak proje hakkında detaylara ulaşabilirsiniz:

444 95 50