Kategoriler
Proje Haberleri

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy satışları devam ediyor

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesi bütün lokasyonlara yakın mükemmel bir proje olmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group ortaklığı ile yürütülmektedir. 159.000 metrekarelik inşaat alanı içerisinde toplam 5 blok ve 1.049 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Oldukça büyük bir alan üzerinde yükselen proje 159.000 metrekarelik inşaat alanına sahiptir. Site içerisinde toplam 5 blok ve 1.049 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 78 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 132 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, güneşlenme terası ve spor salonu bulunmaktadır. Üstelik projede asansör sistemi ve concierge hizmeti mevcuttur. Katlar arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kadıköy İlçesi Eğitim Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bağdat Caddesi ile Moda’nın kesişim noktasında yer almaktadır. Ünalan metro ve Söğütlüçeşme metrobüs duraklarına yürüyüş mesafesindedir. Ayrıca Avrasya Tüneline 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanına ise 23 dakikalık mesafededir. Yakın çevresinde 2 ader alışveriş merkezi her almaktadır.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy fiyatları ne kadar?

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 78 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 132 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 7.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 9 550 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…