Kategoriler
Proje Haberleri

Frekans Cadde yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta

Frekans Cadde Eryaman projesi geniş özellikleri ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ata Yıldız Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5.658 metrekarelik alan üzerinde 72 adet daire ve 10 adet mağaza bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5.658 metrekarelik alan üzerinde 72 adet daire ve 10 adet mağaza bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 ile 87 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. 3 adet asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Frekans Cadde nerede yer alıyor?

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Altay Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayaş yoluna cephe konumda yer almaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Eryaman 1-2 metro istasyonuna 1.5 kilometre, Optimum AVM’ye 1000 metre ve Ayaş yoluna 150 metre uzaklıktadır. Eryaman hastanesine 1300 metre, Eryaman YHT Gar’ına 2 kilometre vetüm okullara yürüme mesafesindedir.

Frekans Cadde fiyatları ne kadardır?

Frekans Cadde Eryaman projesinde 0.99 faiz oranı ile satışlar yapılmaktadır. Brüt 70 ile 87 metrekare arasında olan 2 artı 1 daireler 1.449.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 280 56 56 veya 0 (537) 255 48 37 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…