Kategoriler
Proje Haberleri

Frekans Eryaman lansman fırsatlarıyla satışta

Frekans Eryaman konut projesi Fırat Life Style ve Ata Yıldız Grup firması ortaklığında hayata geçirilecektir. Konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman bölgesinde hayata geçirilecektir. Eryaman konut projesi lansman fırsatlarıyla satışa sunulmuştur. Proje hakkında detaylara haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Eryaman bölgesinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmekte olan konut projesinde toplam 2 konut bloğu yer almaktadır. İki adet konut bloğunda ise toplam 104 adet daire yer almaktadır. Konut projesinde dairelerin dışında ayrıca 26 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu konut projesinde daireler 3+1 ve 4+1 olmak üzere iki tipte tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler brüt 130 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 4+1 tip daireler ise brüt 156 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesinde açık otopark alanları yer almaktadır. Ticari üniteler için özel otopark alanı yer almaktadır. Söz konusu konut projesinde ayrıca çocuk oyun parkı ve yürüyüş parkuru, yeşil alanlar yer almaktadır. Eryaman konut projesinin 2023 yılı ikinci çeyreğinde tamamlanarak teslim edilmesi beklenmektedir.

Frekans Eryaman fiyatları ne kadar?

Eryaman konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda daire fiyatları 3 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır.

130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır.

156 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 4 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

Yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı projede sunulmaktadır. Konut projesinde ayrıca kişiye özel ödeme planı yer almaktadır. Anlaşmalı bankalar sayesinde ise belli bir miktara kadar kredi imkanı de bulunan fırsatlar arasında yer almaktadır.

Frekans Eryaman nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Altay Mahallesi, Eryaman’da yer almaktadır. Proje Altay Mahallesi, Söğüt Caddesi, No:18, Eryaman Etimesgut / Ankara adresinde yer almaktadır. Eryaman konut projesi merkezi bir konumda yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde ulaşım problemi yoktur. Konut projesi eğitim kurumlarına, alışveriş merkezlerine, marketlere yakın bir mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0532 783 70 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…