Kategoriler
Proje Haberleri

FRK Yapı Eşsiz Yaşam 3 ve 4. etap ön satışları başladı

FRK Yapı Eşsiz Yaşam projesi İzmir Menemen’de yer alan bir projedir. Etap etap ayrılan projeyi FRK Yapı İnşaat ve Sanayi firması hayata geçirmektedir. İlk iki etabı başarı ile tamamlanan ve beğeni kazanan projede 3. ve 4. etapların ön satışları başlamış durumda. Projeler hakkında merak edilenler ve satışların detayları haberin devamında yer almaktadır.

Projelerin detayları

FRK Yapı Eşsiz Yaşam projeleri modern ve ferah yaşam alanlarından meydana gelmektedir. Projenin üçüncü etabı 14 adet daireden oluşmaktadır. Dairelerin tamamı 1 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Konutlar brüt 45 metrekare net 38 metrekare kullanım alanına sahiptir. Tek blok şeklindeki proje 4 katlıdır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Projenin 12 ay inşaat süresi bulunmaktadır. Dairelerin 2023 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Konutlar şu anda 795 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Zaman içinde fiyatlarda değişiklik olmaktadır.

FRK Yapı Eşsiz Yaşam projesinin dördüncü etabında ise 44 adet daire vardır. Bu dairelerden bazıları 2 oda 1 salon bazıları 1 oda 1 salondur. Bütün dairelerde geniş balkonlar vardır. Hem yaz balkonu hem kış balkonu olarak kullanıma müsaittir. Kışın ısınmak için doğalgaz kombi kullanılmaktadır. Proje inşaat süresi 18 aydır. Projedeki 1 oda 1 salon daireler brüt 48, net 39 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 885 binden başlayan fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.

FRK Yapı Eşsiz Yaşam 3 ve 4 etapları satışları

Projenin üçüncü ve dördüncü etap satışları başlamış durumda. Ön satış fiyatlarının avantajlarından yararlanmak için firma ile hemen iletişime geçebilirsiniz. Ön satış avantajlarının dışında takas seçeneği de bulunmaktadır. Uygun koşullarda takas ile dairelere sahip olmak mümkündür.

Projeler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 05076601746 ve 05445753103 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız