Kategoriler
Proje Haberleri

Fu İdea Life satışları devam ediyor

Fu İdea Life projesi Fu Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi’nde yer almaktadır. Projede satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Projenin özellikleri, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi 17 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 17 bin metrekarelik alan üzerinde toplam 8 adet konut bloğu yer almaktadır. 8 konut bloğunda ise toplam 124 adet daireler yer almaktadır. Ayrıca yatay mimariye sahip bloklarda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler yer almaktadır.

Konut projesindeki 1+1 tip daireler brüt 64 metrekare büyüklüğündedir. Satışa sunulan 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 88 metrekaredir. 3+1 tip dairelerin alanları brüt 123 metrekaredir. Ayrıca 4+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 147 metrekare olmaktadır. Fu İdea Life projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde yetişkin ve çocuk yüzme havuzları ile güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte özel bahçe alanı ile modern peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır.

Modern Yaşamın Tercihi: Fu Idea Life

Bir ev sadece dört duvar arasında yaşanmaz, yaşam tarzınızı yansıtan bir deneyimdir. Fu Idea Life projesi, sizin ve ailenizin rüya evini bulabilmeniz için tasarlandı. 2024’ün sonunda tamamlanacak olan bu modern site, yaşamınıza değer katan bir dizi özelliği içeriyor.

Güvenli ve Konforlu Yaşam

Güvenliğiniz bizim için öncelikli. Fu Idea Life, kamera destekli bir güvenlik sistemi ile donatılmıştır. Ailenizin huzuru için 24/7 gözetim altında olacaksınız. Ayrıca, ses ve ısı yalıtımı sayesinde sakin ve huzurlu bir yaşam sürdürebileceksiniz.

Modern Estetik ve Doğa ile Uyum

Fu IdeaLife, sadece bir ev değil, aynı zamanda modern bir yaşam alanıdır. Özel bahçe alanları ve peyzaj düzenlemesi, doğanın tadını çıkarmanız için mükemmel bir ortam sunar. Dış cephe boyalarında dünyanın tercihi olan Jotun boya kullanılmaktadır.

Konforunuz ve Kolaylığınız İçin Tasarlandı

Sitenin içerisinde yer alan asansör, her yaş grubu için erişimi kolaylaştırırken, otomatik bahçe sulama sistemi size bahçenizin bakımını kolaylaştıracak. Ayrıca, açık otopark ve yüzme havuzu gibi olanaklar, konforunuz için sunulan diğer avantajlardır.

Aile Eğlencesi

Aile zamanı önemlidir. Fu IdeaLife, çocuk yüzme havuzları ve büyük yüzme havuzları ile aile eğlencesini destekler. Hem yetişkinler hem de çocuklar için keyifli anlar yaşayabileceğiniz bir ortam sunar.

Proje teslim tarihi 31 Aralık 2024 olarak belirlenmiştir. Fu Idea Life ile modern, güvenli ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralayın. Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçin ve hayallerinizi gerçekleştirmek için ilk adımı atın.

Fu Idea Life, sizin için sadece bir ev değil, aynı zamanda bir yaşam tarzıdır.

Fu İdea Life nerede yer alıyor?

Denize ve doğaya komşu konumda olan proje Aydın’ın Kuşadası İlçesi Davutlar Mahallesi’nde inşa dilmektedir. Samson Ormanları ile denizin birleştiği benzersiz doğa havasıyla 4 mevsim ferah bir yaşam sunmaktadır. Çevresinde market, semt pazarı, spor salonu, okullar bölgesi ve sağlık kurumları mevcuttur. Fu İdealife dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Konut projesinin teslim tarihi ise 31 Aralık 2024 olarak planlanmıştır.

Fu İdea Life fiyatları ne kadar?

Fu İdeaLife projesinde daire fiyatları, konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu kata ve konuma göre değişmektedir.

Brüt 64 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip bahçe katı konutların fiyatları 4 milyon TL’den başlamaktadır.

83 metrekare brüt büyüklüğe sahip 2+1 tip bahçe katı konutların fiyatları 3 milyon 500 TL’den başlamaktadır.

123 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip konutların fiyatları 5 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 147 metrekare brüt büyüklüğe sahip 4+1 tip konutların fiyatları 5 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0256 613 20 22 veya 0534 810 64 70 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…