Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Fuzul Yepyeni Bir Hayat ön talep topluyor

Emlak Konut GYO tarafından ihale ile satışa çıkarılan İstanbul İli, Başakşehir İlçesi’nde yer alan arsa Fuzul Yapı’nın olmuştu. Projenin hayata geçirilmesi için Emlak Konut GYO tarafından  söz konusu arsanın yer teslimi firmaya yapıldı. Projenin yapılacağı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için yer teslimi firmaya 20 Şubat 2020 Perşembe günü yapıldı. Teslimin yapılmasından sonra firma Fuzul Yepyeni Bir Hayat projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Proje özellikleri neler?

Toplam 121 bin metrekare inşaat alanına sahip projesinde yaklaşık 10 bin metrekare büyüklüğe sahip park alanı da yer alacak. Projede yer alile tipine uygun olacak şekilde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçeneklerine yer verilecek. Projedeki dairelerin büyüklükleri henüz belli olmuş değil.

Daha önce İstanbul, Başakşehir’de bir çok projeyi hayata geçiren Fuzul Yapı, yine aynı ilçede yeni bir projeye başlamak için gün sayıyor. 48 bin 674 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Fuzul Yepyeni Bir Hayat projesinde ön talep toplama süreci başladı.

Fuzul Yepyeni Bir Hayat nerede yer alıyor?

İbni Haldun Üniversitesine, Başakşehir Şehir hastanesine ve metroya yakın bir konumda inşa edilecek olan proje İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı, 993 ada 4 parsel üzerinde yer alıyor. İhalenin arsa satışı karşılığı satış toplam gelirinin 800 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranının yüzde 32 oldu. Asgari arsa satışı karşılığı şirket payı toplam gelirinin ise 256 milyon TL olmuştu. 993 ada 4 parsel üzerinde yapılacak olan projede konut alanı 39 bin 31 metrekaredir. Projede yer alacak olan park alanı ise 9 bin 642 metrekare yüzölçümüne sahiptir.

Arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 800.000.000 TL olan projenin toplam inşat alanı ise 52 bin 693 metrekaredir. Proje yeni hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi’nin hemen karşısında yer alıyor. Fuzul Yepyeni Bir Hayat projesi ile ilgili detaylar henüz belli olmayıp detaylar açıklandığında proje bilgileri web sitemizde yer alacaktır.

Tel: 444 0 156