Kategoriler
Proje Haberleri

Gala Gündoğan satışları başladı

Gala Gündoğan projesi merkezi konumda, yaşamın tam ortasında lüks yapısı ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gala Bodrum Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje, 8 villa ve 8 suites’ten oluşan butik bir projedir. Villalar 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yaz-kış kullanıma uygun olan bu villa ve suites’ler konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Üstelik projenin inşasında seçkin markalar kullanılmıştır.  Söz konusu proje, 8 villa ve 8 suites’ten oluşan butik bir projedir. Villalar 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. 2 artı 1 villaların net büyüklüğü 76 metrekare olmaktadır. 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 144 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villaların net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Bununla birlikte suites konutlar ise 85,70 metrekare büyüklüğe sahiptir.

7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Her villanın kendine ait bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca suites konutların ortak yüzme havuzu mevcuttur. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Gala Gündoğan konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Farilya Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Gündoğan’ın merkezinde yeşillikler arasında ferah bir ortamda yer almaktadır.

Gala Gündoğan projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 villaların fiyatı 4.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 144 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 7.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 552 852 83 83 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…