Kategoriler
Proje Haberleri

Galaksi Villaları Fethiye satışları başladı

Galaksi Villaları Fethiye projesi lüks yaşam alanları ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akdağ İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 10 daire, 5 dükkan ve 30 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 10 daire, 5 dükkan ve 30 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 245 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal tesisler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra müstakil bahçe alanları bulunmaktadır. Otomatik bahçe kapısı ve bahçe sulama sistemi mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca klima merkezi sistemi mevcuttur. Villalarda 4 adet banyo ve 1 adet tuvalet bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Galaksi Villaları Fethiye konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Fethiye İlçesi Kargı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup denize 300 metre mesafede yer almaktadır. Bunun yanı sıra deniz, doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. 3adet 5 yıldızlı otele komşu lokasyonda, doğayla iç içe olan villalar Koca Çalış mevkii Akmaz Plajı’na yürüme mesafesindedir. Eğlence merkezi, market, park ve hastane gibi alanlar mevcuttur.
Galaksi Villaları Fethiye projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 245 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 8.000.000 TL’den satışa sunulmuştur

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (252) 614 40 45 veya 0 (532) 326 21 78 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…