Kategoriler
Proje Haberleri

Galaksi Villaları Fethiye satışları devam ediyor

Galaksi Villaları Fethiye projesi kaliteli yapısı ve farklı tasarımı ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yer alan proje Akdağ İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 10 daire, 5 dükkan ve 30 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akdağ İnşaat güvencesiyle yaşama geçirilen proje 7.400 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 10 daire, 5 dükkan ve 30 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Müstakil bahçeli villalar 495 metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılmıştır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 270 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 210 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte villalarda müstakil bahçe alanları yer almaktadır. Otomatik bahçe kapısı ve bahçe sulama sistemi mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Üstelik klima merkezi sistemi mevcuttur. Kablo TV ve merkezi uydu sistemi yer almaktadır. Ebeveyn banyosu dahil 4 adet banyo yer alan villalarda 1 adet tuvalet bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Galaksi Villaları Fethiye konumu hakkında

Doğayla iç içe konumda yer alan proje, Muğla’nın Fethiye İlçesi Kargı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup denize 300 metre mesafede yer almaktadır. Bunun yanı sıra deniz, doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. 3 adet 5 yıldızlı otele komşu lokasyonda olan villalar Koca Çalış mevkii Akmaz Plajı’na yürüme mesafesindedir. Eğlence merkezi, market, park ve hastane gibi lokasyonlara yürüme mesafesindedir.

Galaksi Villaları Fethiye fiyatları ne kadar?

Galaksi Villaları Fethiye projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 270 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 14.000.000 TL ile 15.000.000 TL’den satışa sunulmuştur

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (252) 614 40 45 veya 0 (532) 326 21 78 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…