Kategoriler
Teknoloji

Galaxy S23 Ultra performans ve kamerası ile dikkat çekiyor

Samsung, en güçlü Galaxy S Serisi olan yeni Galaxy S23 Ultra ile akıllı telefon teknolojisinin sınırlarını yeniden belirliyor. Performans ve üretkenlikte Note Serisi’nin zirvesini kamera özellikleriyle birleştirerek üst düzey bir akıllı telefon deneyimi sunmaktadır.

S23 Ultra modelinin gelişmiş kamera teknolojileri sayesinde en güzel ve canlı fotoğrafların yanı sıra en karanlık ortamlarda bile net ve canlı fotoğraflar, çarpıcı selfieler ve film gibi videolar çekmek mümkün. Yeni Uyarlanabilir 200MP Piksel Sensörü ile daha keskin ve gerçekçi görüntüler sunan birinci sınıf, yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf deneyimi yaşatıyor. Ayrıca S23 Ultra çok yönlü bağlantı özellikleriyle de kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Galaxy S23 Ultra güçlü batarya ve yepyeni işlemci ile performansın tanımını değiştiriyor

Samsung Galaxy S23 Ultra güçlü bataryası ve yepyeni işlemcisi sayesinde performansın tanımını değiştiriyor. Hızlı ve akıcı işlemcisi, hareket halindeyken bile üst düzey bir oyun deneyimi sunuyor. Qualcomm iş birliğiyle özel olarak geliştirilen Snapdragon® 8 Gen 2 işlemci, en ağır oyunları bile son derece akıcı bir şekilde oynamanızı sağlıyor. Ayrıca, parlak ve geniş 6,8 inç QHD+ ekranı ve 5,000mAh’lik güçlü pil ile desteklenen cihazın performansı da etkileyici seviyelere ulaşıyor.

S23 Ultra modeli, sunduğu çığır açan özellikleri ve sürükleyici deneyimiyle en sevilen içerikleri daha da keyifli hale getiriyor. Aşağıdaki infografik, Galaxy S23 Ultra’nın özelliklerini daha detaylı olarak incelemenize yardımcı olacaktır.

Diğer Teknoloji Haberleri için tıklayınız…