Kategoriler
Proje Haberleri

Garden Suite Antalya 2024’ün 4. çeyreğinde teslim

Garden Suite Antalya projesi oldukça stratejik bir konumda ve nitelikli bir arsa üzerinde geliştirilen eşsiz bir projedir. Projenin konumu Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Miks ve Nepa İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Dikdörtgene yakın bir görünüme sahip olan parselde, 2 ayrı blok Kuzey-Güney aksına paralel bir şekilde konumlandırılmıştır. Bununla birlikte ortadan koridorlu çift cephe olarak kurgulanan plan düzleminde 141 adet daire yer almaktadır. Üstelik zemin katta bulunan ve 2 blokta toplam 18 adet dubleks daire bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Miks ve Nepa İş Ortaklığı ile geliştirilen proje dikdörtgene yakın bir görünüme sahip olan parselde inşa edilmektedir. 2 ayrı blok olarak tasarlanan proje Kuzey-Güney aksına paralel bir şekilde konumlandırılmıştır. Bununla birlikte ortadan koridorlu çift cephe olarak kurgulanan plan düzleminde 141 adet daire yer almaktadır. Üstelik zemin katta bulunan ve 2 blokta toplam 18 adet dubleks daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 73 ile 74 metrekare olmaktadır. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 147 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projede fotovoltaik paneller kullanılmıştır. Bu panellerden sağlanacak enerji, ortak alanlarda ve peyzajda kullanılan elektriği ve otoparkta bulunan elektrikli araç şarj ünitelerinin ihtiyacını karşılamaktadır. Bununla birlikte bodrum katta bulunan yağmur suyu toplama deposu da peyzaj alanlarının su ihtiyacını karşılamak için tasarlanmıştır. Projedeki 2 bloğun arasında peyzaj tasarımı yer almaktadır. Bu alanda, genellikle bölgeye özgü bitki ve ağaçlar kullanılmıştır. Projenin sosyal alanları içerisinde 1000 metrekarelik yüzme havuzu bulunmaktadır. Üstelik havuzun ortasında bir gölgelik altında tasarlanan bar ve çevresinde oturma alanı yer almaktadır. Söz konusu projenin en önemli özelliklerinden birisi, blokların önünde çelik konstrüksiyon ile yapılacak bir “düşey bahçe” yapısına sahip olmasıdır. Bu yapı, katlarda bulunan dairelerin balkonlarının önünde, bloklara gizlilik ve gölgeleme gibi avantajlar sunan, ortalama 15 metrekarelik bahçelerden oluşmaktadır. Bu özelliği ile her dairenin yeşile bakmasını sağlayarak doğa ile iç içe bir yaşam sağlamaktadır.

Garden Suite Antalya konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje havaalanına ve plajlara olan yakınlığı ile stratejik bir konuma sahiptir.

Garden Suite Antalya projesi henüz inşaat aşamasındadır. Bu sebeple fiyat bilgisi verilmemiştir. Ayrıca projenin teslimi 2024 yılının 4. Çeyreğinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 535 715 54 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…