Kategoriler
Proje Haberleri

Gardenya Park Manzara Evleri satışları devam ediyor

Konut projesi Çorum İli, Merkez İlçesi, Üçtutlar Mahallesi’nde yer almaktadır. Çorum’da konut ihtiyacını karşılayan bir proje olan Gardenya Park Manzara Evleri projesi, YSS İnşaat güvencesiyle hayata geçirilmiştir. Teslimlerin hemen yapıldığı projede daire tipleri, büyüklükleri, ödeme planı, fiyatları hakkında detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Konum ve Özellikler Neler?

Proje, Çorum’un Merkez, Üçtutlar Binevler mevkiinde yer almaktadır. Ayrıca proje şehrin eşsiz manzarasını sunmaktadır. Arsa alanı belirtilmese de, geniş bir yelpazede daire seçenekleri projede yer almaktadır. Bu daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ve özellikleri farklılık göstermektedir..

Konut projesinde geniş balkonlar, manzaralı kat bahçeleri ve ebeveyn banyolu seçenekler mevcuttur. Ayrıca, projede otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca, buhar odası ve yeşil alanlar gibi zengin sosyal donatı alanları bulunmaktadır.

Gardenya Park Manzara Evleri Fiyatlar ve Ödeme Planı

Çorum konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve metrekare büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden 195 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 4.400.000 TL’den başlamaktadır. Güncel satılık dairelerin fiyat bilgisi için YSS İnşaat ile iletişime geçilebilir.

Teslim Durumu ve Sonuç

Gardenya Park Manzara Evleri projesi, hemen teslim durumundadır. Proje Çorum, merkezde yer alması, modern yaşam arayışında olanlar için ideal bir seçenek sunmaktadır.

Detaylı bilgi almak için YSS İnşaat ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi için 0364 777 00 09 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version