Kategoriler
Proje Haberleri

Gayda Solo banka kredisine uygun

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Gayda İnşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Gayda Solo konut projesi, 2 bin 212 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Tek bloktan oluşan konut projesinde, 35 adet daire mevcut durumda. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar yer alıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin büyüklükleri 113 metrekare, konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise 150 metrekare olarak tasarlandı. Projede bir de 725 metrekare büyüklüğe sahip olan ticari ünite mevcut durumda.

Konut projesinin Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Gayda Solo konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 675 bin TL’den alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 816 bin TL ila 880 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Yüzde 14’ü satılan konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Gayda Solo konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde kameralı güvenlik, açık otopark ve merkezi uydu sistemi gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı projedeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Akıllı ev sistemlerinin kullanıldığı proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Konut projesi; Kent Hastanesi, Can Hastanesi, Ekol Hastanesi, Çiğli Bölge Hastanesi, İzmir Türk Koleji, Doğa Koleji, Ekin Koleji, Katip Çelebi Üniversitesi, Mavibahçe AVM, Egepark AVM, Kipa AVM gibi yerlere oldukça yakın. Proje İzban istasyonu, tramvay ve dolmuşa da kolay ulaşılabilir mesafede. Projenin çevre yoluna da doğrudan bağlantısı var.

Gayda Solo konut projesi, Ataşehir Mah. 8019/12 Sok. Çiğli/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 444 4 934 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.