Kategoriler
Proje Haberleri

Gaziemir Loft projesinde yaşam başladı

Gaziemir Loft projesi şehir merkezine yakın konumu ve huzurlu yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Duraklar Yapı ve İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 katlı 2 blok yükselmektedir. Bloklarda toplam 30 adet lüks konut bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Duraklar Yapı A.Ş. imzası taşıyan projede 4 katlı 2 blok yükselmektedir. Söz konusu bloklarda 30 adet lüks daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 275 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 260 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Gaziemir Loft konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Gaziemir İlçesi Gazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Alb. İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde yer alan proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik konumu itibariyle pek çok lokasyona yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Gaziemir Loft projesinde 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Fiyatlar ise konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 532 396 53 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…