Kategoriler
Proje Haberleri

Genesis 1 Bursa satışa çıkıyor

Genesis 1 Bursa projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje PropertyTR-Reva Yatırım-Artı Zen İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 40 adet daire, 4 adet ofis ve 4 adet dükkan bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 1 artı 1 ve 2 artı 1 dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 40 adet daire, 4 adet ofis ve 4 adet dükkan bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 1 artı 1 ve 2 artı 1 dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca söz konusu dairelerin büyüklükleri 45 metrekare ile 105 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Peyzaj mimarisi ile özel çevre düzenlemesi (kamelya sistemi) bulunmaktadır. Ayrıca TV uydu yayını için ortak santral ve çanak anteni, internet altyapısı, salon ve odalarda uydu yayın TV prizleri gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar kombi ile bireysel ısınma ve yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde akrilik-mebran mutfak dolapları, ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Salon ve odalarda laminant parke ile ıslak zeminlerde seramik kaplama uygulanmaktadır. Ayrıca 70’lik PVC doğrama renkli pencereler ile alçıdan asma tavan yapılmaktadır.

Genesis 1 Bursa konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Akçalar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konutlar şehrin karmaşasından uzak doğa ile iç içe bir lokasyonda yer almaktadır. Kafe, restoran ve marketlere yürüme mesafesindedir. Ayrıca Güzelyalı Feribot iskelesine 26 kilometre, Bursa merkeze 17 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Genesis 1 Bursa projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 549 870 38 38 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…