Kategoriler
Proje Haberleri

Genyap Oxygen’de kişiye özel ödeme

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Genyap ve 1000A Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Genyap Oxygen konut projesi, toplam 2 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

14 katlı bloklardan meydana gelen konut projesinde, toplam 150 adet daire bulunuyor. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor.

Konut büyüklüklerinin 81 metrekare ila 205 metrekare arasında yer aldığı konut projesinin Temmuz 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Genyap Oxygen konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki ve 4+1 tipteki dairelerin satışı tamamlandı. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 665 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki 3+1 tipteki konutlar ise 1 milyon 505 bin TL’den satışa çıkarıldı.

Kişiye özel ödeme koşullarının bulunduğu projede, inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapabilmek ve ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Projede 30 adet satılık daire yer alıyor.

Genyap Oxygen konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde kapalı otopark, geniş peyzaj alanları, özel güvenlik, çocuk oyun alanı ve tam donanımlı spor alanı gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alyor.

Isınma sistemi olarak merkezi sistemin tercih edildiği konut projesinde, 3 adet asansör mevcut. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje; Beşiktaş’a 15 dakika, Taksim’e 15 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 15 dakika, Mecidiyeköy’e 5 dakika, Levent’e 5 dakika, Maslak’a 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 15 dakika, Seyrantepe ve Kağıthane Devlet Hastaneleri’ne ise 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Genyap Oxygen konut projesi, Merkez Mahallesi Havuzlar Caddesi No: 5 Kağıthane/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0212 295 12 95 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.