Kategoriler
Proje Haberleri

Germenicia Park satışları devam ediyor

Germenicia Park her detayı düşünülerek projelendirilmiş bir yaşam kompleksidir. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kule Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 11 blok apartman ve 10 adet villa bulunmaktadır. Söz konusu daireler 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kullanılan malzemeler ve işçilik bakımından ultra lüks yaşam alanları sağlayan projede 11 blok apartman ve 10 adet villa mevcuttur. Söz konusu daireler 5 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 335 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 300 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde; hamam, sauna, kapalı yüzme havuzu, süs havuzu, çocuk oyun alanları ve oturma alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte site içerisinde kreş ve aile sağlık merkezi yer almaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak dolapları ve banyo dolapları yer almaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Germenicia Park konumu hakkında

Proje, Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Gedemen Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projenin üç tarafı yeşil alanlarla çevrilidir. Üstelik bu konutlar göl, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Ulaşım ana yol ve ara yollarla kolaylaştırılmıştır. Ayrıca siteye ana girişler güney ve kuzey yönde olmaktadır. Bu sayede Ramada Oteli, hayvanat bahçesi ve Valilik binasının kuzeyinden açılacak olan 20 metrelik yol ile ulaşılabilecektir.

Germenicia Park fiyatları ne kadardır?

Germenicia Park projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 335 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dairelerin fiyatı 4.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (344) 999 15 52 veya 0 (532) 383 01 75 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…