Kategoriler
Proje Haberleri

Göbeloğlu Tepe City satışa sunuldu

Göbeloğlu Tepe City projesi renkli yapısı ve lüks hayat standartları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Göbeloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 137 adet lüks daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Göbeloğlu İnşaat imzası taşıyan projede toplam 137 adet lüks daire yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 134 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik söz konusu proje sosyal alanları ile de dikkat çekmektedir. Projede asansör sistemi ve jeneratör yer almaktadır. Konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Bütün dairelerde ferah yapıda balkon alanları yer almaktadır.

Göbeloğlu Tepe City konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Esentepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Girne Şehitler Caddesi üzerinde yükselen proje ihtiyaç duyulan lokasyonlara yakın konumdadır.

Göbeloğlu Tepe City projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 549 232 21 22 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…