Kategoriler
Proje Haberleri

Gökçeada Gaziantep satışları başladı

Gökçeada Gaziantep projesi eşsiz donanımı ve modern yapısı ile satışa sunulmuştur. Projenin konumu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ata Beton Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve 11 katlı binalar bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 blok ve 11 katlı binalar bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 3 artı 1 ve 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü 175 metrekare ile 245 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır.

Asansör, yük asansörü, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve yangın merdiveni mevcuttur. Fiber optik internet altyapısı, uydu TV altyapısı, resepsiyon ve paratoner gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Gökçeada Gaziantep nerede yer alıyor?

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi İbrahimli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Gökçeada Gaziantep fiyatları ne kadardır?

Gökçeada Gaziantep projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 853 56 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…